Valikko

Hautajaiset - Palvelupaketit

Olemme koonneet eri teemalla yksilöityjä palvelupaketteja, joilla hautajaiset on hieman helpompi järjestää. Toivomme, että teemoista löytyy ehdotus, joka sopii teidän läheiselle. Hautajaiset suunnitellaan toimistossamme toki myös ilman palvelupaketteja täysin toiveidenne mukaan.

Palvelupaketit antavat esimerkkiä ja helpottavat valintojen tekemistä

Palveluneuvojamme auttavat teitä valinnoissa ja tekevät kaikki tarvittavat varaukset hautaustilaisuuden tarpeiden mukaan.

Palvelupaketit - Kalla

Suomalaisessa Kalla-arkussa yhdistyy tarkat yksityiskohdat ja pelkistetty kauneus.
Arkun pohja on sileä korostaen kannen kauniin epätasaiseksi sorvattua muotoa. Arkku on valmistettu suomalaisesta honkapuusta ja se on kokonaisuudessaan kuultovärjätty tuoden honkapuun syyt kauniisti esille, hieman niitä vaalentaen.

Arkun symbolina pronssinen kromattu Kalla jatkaa matkaa muistoesineeksi kiveen kiinnitettynä poismenneen läheisen kotiin.

Kalla-arkun on suunnitellut Ritva-Liisa Pohjalainen ja se on osa Kalla-tuotesarjaa. Kalla-tuotesarja koostuu hautakivestä, arkusta ja muistoesineestä.

Arkun kannelle kukkasitomomme on suunnitellut koristeen kalloista ja vuodenajan valkoisista kukista. Kuvan laitteessa käytetty valkoista kallaa ja arabiantähdikkiä.

Olemme koonneet paketin sekä arkku- että uurnahautausta varten.


Paketti arkkuahautausta varten


 


Paketti tuhkahautausta varten