Valikko

Hautajaiset - Palvelupaketit

Olemme koonneet eri teemalla yksilöityjä palvelupaketteja, joilla hautajaiset on hieman helpompi järjestää. Toivomme, että teemoista löytyy ehdotus, joka sopii teidän läheiselle. Hautajaiset suunnitellaan toimistossamme toki myös ilman palvelupaketteja täysin toiveidenne mukaan.

Palvelupaketit antavat esimerkkiä ja helpottavat valintojen tekemistä

Palveluneuvojamme auttavat teitä valinnoissa ja tekevät kaikki tarvittavat varaukset hautaustilaisuuden tarpeiden mukaan.

Stadin taival

Helsinki on monelle rakastakin rakkaampi paikka ja täynnä upeita muistoja ja maamerkkejä. Tässä kokonaisuudessa olemme pyrkineet koskettamaan perinteistä Stadilaista ajatusmaailmaa. Arkuksi olemme valinneet Pohjantähti-arkun, joka pelkistetyllä kauneudellaan tuo esiin Stadilaisen mielenmaiseman. Stadin taival -uurna jatkaa samaa linjaa kuvaten helsinkiläistä maisemaa.

Arkun kantta koristaa samanhenkinen pelkistetty kukkalaite. Myös uurnaan saa halutessaan kukkakoristeen.

Tarjoilut

Muistotilaisuuteen tarjoiluksi on vaihtoehtoina kylmä noutopöytä tai lämmin ruoka toiveidenne mukaan.

Tarjoilusta vastaa Juhlamintut Oy. Tarjoilu toimitetaan tiloihin, joissa pitopalvelu voi toimia tilan omistajan luvalla. Jos toivotte muistotilaisuuspaikaksi ravintolaa tai muuta vastaavaa tilaa, palveluneuvojamme kertovat mielellään vaihtoehdoista.