Valikko

Hautajaiset - Palvelupaketit

Olemme koonneet eri teemalla yksilöityjä palvelupaketteja, joilla hautajaiset on hieman helpompi järjestää. Toivomme, että teemoista löytyy ehdotus, joka sopii teidän läheiselle. Hautajaiset suunnitellaan toimistossamme toki myös ilman palvelupaketteja täysin toiveidenne mukaan.

Palvelupaketit antavat esimerkkiä ja helpottavat valintojen tekemistä

Palveluneuvojamme auttavat teitä valinnoissa ja tekevät kaikki tarvittavat varaukset hautaustilaisuuden tarpeiden mukaan.

Palvelupaketit - Suomi 100

Honkapuinen Suomi 100 -arkku on suomalaisen käsityön taidonnäyte ja kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle. Arkku on kuultovalkeaksi värjätty, jolloin honkapuun syyt pääsevät kauniisti valkeina esille.

Suoraviivaisen muotoilun kruunaa kannen kauniit yksityiskohdat. Arkku on täysin suomalainen ja se on tehty suomalaisesta männystä, joka toimitetaan sadan kilometrin säteellä arkun valmistajasta.

Arkun sisustus myötäilee samaa linjaa arkun ulkomuodon kanssa, tyylikkään yksinkertainen pellavasta tehty sisusta. Sisuksen kauniina yksityiskohtana on vaaleansininen arkun valmistajan omassa kutomossa kudottu koristenauha.

Arkun kannelle Kukkasitomomme on suunnitellut koristeen pienistä valkoisista kalloista sekä sinisestä jaloritarinkannuksesta.

Olemme koonneet paketin sekä arkku- että uurnahautausta varten.


Paketti arkkuahautausta varten


 


Paketti tuhkahautausta varten