Valikko

Hautajaiset - Palvelupaketit

Olemme koonneet eri teemalla yksilöityjä palvelupaketteja, joilla hautajaiset on hieman helpompi järjestää. Toivomme, että teemoista löytyy ehdotus, joka sopii teidän läheiselle. Hautajaiset suunnitellaan toimistossamme toki myös ilman palvelupaketteja täysin toiveidenne mukaan.

Palvelupaketit antavat esimerkkiä ja helpottavat valintojen tekemistä

Palveluneuvojamme auttavat teitä valinnoissa ja tekevät kaikki tarvittavat varaukset hautaustilaisuuden tarpeiden mukaan.

Palvelupaketit - Veteraani

Tässä paketissa on ajateltu isänmaata, niitä naisia ja miehiä, jotka joutuivat luopumaan paljosta meidän yhteisen tulevaisuutemme vuoksi. Arkuksi olemme valinneet sinivalkoisen lippukankaalla päällystetyn Suomi-arkun. Uurna on arkun kanssa yhtenevä Suomi-uurna.

Arkun kantta koristaa sinivalkoinen veteraaneille suunniteltu kukkalaite. Myös uurnaan saa halutessaan kukkakoristeen.

Veteraaneja kunnioittaaksemme annamme kaikille veteraanitunnuksen omaaville 15 % alennuksen normaalihinnasta: arkusta, vaatteesta, uurnasta ja kukista.

Tarjoilut

Muistotilaisuuteen tarjoiluksi on vaihtoehtoina kylmä noutopöytä tai lämmin ruoka toiveidenne mukaan.

Tarjoilusta vastaa Juhlamintut Oy. Tarjoilu toimitetaan tiloihin, joissa pitopalvelu voi toimia tilan omistajan luvalla. Jos toivotte muistotilaisuuspaikaksi ravintolaa tai muuta vastaavaa tilaa, palveluneuvojamme kertovat mielellään vaihtoehdoista.