Valikko

Absentus hautamuistomerkit

Muistomerkit parhaista mahdollisista materiaaleista asiakkaiden ja ympäristön yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Absentuksen hautakivet ovat syntyneet ajatuksesta, että muistaminen tarvitsee paikan, jossa voi pienten tekojen kautta osoittaa kunnioitusta läheiselleen. Näihin muistamisen rituaaleihin kuuluvat usein kynttilän sytyttäminen, kukkien asettelu ja haudan äärellä hiljentyminen. Nämä hyvin maanläheiset tarpeet on huomioitu muistomerkeissämme ratkaisuilla, joiden ansiosta kynttilät pysyvät tuulensuojassa ja istutukset on helppo hoitaa.

Ajattomat muistomerkkimme voi viimeistellä omilla materiaalivalinnoillaan. Näin lopputulos on persoonallinen, mutta pääosassa on aina muistojen kunnioittaminen ja uusien luominen. Tämä lähestyminen yhdistettynä skandinaaviseen ja lämpimään muotoiluun on tuonut Absentukselle alalta kiitosta. Muun muassa Copenhagen hautakivi voitti arvostetun NFKK:n suunnittelukilpailun.

Suosimme materiaalivalinnoissamme aitoja materiaaleja, jotka ikääntyvät luonnollisesti ja arvokkaasti. Tätä näkyvää ikääntymistä kutsutaan patinaksi. Ja juuri tämä materiaalin omaehtoinen, luonnollinen ikääntyminen tekee tuotteistamme eläviä ja uniikkeja.

Kiinnitämme läpi koko toimintamme erityistä huomiota ekologisuuteen. Tuotteiden elinkaaren pituuteen voidaan vaikuttaa hyvällä suunnittelulla, oikeilla materiaalivalinnoilla sekä käytön aikaisella huollolla.

Muistomerkkimme asennetaan uusien, palkittujen ja mallisuojattujen perustusjärjestelmiemme päälle. Perustus kestää ilkivallan lisäksi maan routimisen vaikutukset, kuten maan vajoamisen aiheuttaman kallistumisen. Muistomerkkimme toimitetaan ilman perustusjärjestelmää, jos ne asennetaan hautausmaan omaan palkkiperustukseen.

Muistomerkeistämme on nähtävillä 3D-mallit sivuillamme: https://absentus.com/


Muistomerkkiemme ainutlaatuiset ratkaisut tuovat uudella, kauniilla tavalla esiin kynttilän valon.