Valikko

Arkut

Arkku on vainajan viimeinen leposija

Arkku on myös seremonian keskipiste - siksi tärkeä osa hautajaisia. Arkulla on myös käytännöllinen merkitys, se suojaa vainajaa kuljetuksessa sekä on tärkeä osa tuhkaamis- tai hautaamisseremoniaa.

Suurin osa arkkumalleistamme on valmistettu Suomessa. Monipuolinen valikoimamme koostuu useista eri puulaaduista sekä laajasta kangasverhoiluvalikoimasta.

Valtaosa malleistamme soveltuvat sekä tuhkaukseen että arkkuhautaukseen. Tuhkauksessa luonnonvahalla käsitelty puuarkku on ekologisin vaihtoehto. Palveluneuvojamme kertovat hautaustoimistoissa tarkemmin materiaalien ja mallien eroista.

Olemme suunnitelleet teitä varten palvelukokonaisuuksia, joissa on mietitty valmiiksi kaikki vaikeat kysymykset, kun hautajaiset täytyy järjestää. Toivomme, että kokonaisuuksista löydätte teeman mikä helpottaa valintaanne.

Tutustukaa alla oleviin palvelukokonaisuuksiin.

Mikäli ette löydä mallistostamme läheisellenne sopivaa arkkua tai tahdotte korostaa erityisesti vainajan persoonaa, valmistamme arkun tilaustyönä kaikkien toiveidenne mukaan.

Palvelukokonaisuudet helpottavat hautajaisten suunnittelua

Asiakasomistajat saavat hautausetuna -10% normaalihinnasta: arkusta ja uurnasta. Kuolinpesälle Bonus arkusta, vaatetuksesta, uurnasta, kukista ja asioidenhoidosta. Omistajan hinta on valmiiksi alennettu hinta tuotteesta.

Arkkuvalikoimamme