Valikko

Hautakivet

Muisto joka jää jälkeensä – hautakivi

Kun hautajaiset ovat ohi, on aika miettiä hautapaikkaa. Hautakivi on olennainen osa suomalaista hautauskulttuuria. Tarjoamme suunnitteluapua kiven valinnassa – pysyvässä kivinäyttelyssämme on esillä yleisimmin käytetyt kivilaadut.

Hautausmailla on aluekohtaisia rajoituksia esimerkiksi kiven koosta tai muodosta. Näistä säädöksistä voitte kysyä lisätietoa hautausmaalta tai hautaustoimistostamme.

Autamme teitä tarvittaessa suunnittelemaan yksilöllisen kiven haudalle. Itse suunnitellun kiven hinnoitteluperusta on täysin sama kuin malliston kivilläkin, mitään suunnittelumaksuja tai korvauksia emme veloita. Uudet hautakivet toimitamme aina haudalle asennettuina. Kauttamme on mahdollita saada hautakiviä koko Suomeen.

Omistajan etuna uudesta hautakivestä bonusta jopa 5%

Hautakiven hoito

Hautakivi pysy paremmassa kunnossa kun sitä hoidetaan oikein.

Suomalainen kivi on kestävä materiaali, mutta sekin tarvitsee hoitoa. Oikealla kiven hoidolla pidennetään kultauksen kestoa ja kiven kuntoa. Kerran vuodessa tehtävä kiven pesu säästää kiveä huomattavasti. Palveluumme kuuluvat myös kaikki hautakivityöt: hautakivien oikaisut, uudistamiset, kaiverrukset ja puhdistukset. Ladatkaa tästä kiven hoito-ohje (pdf) >>

Hautakivimallistomme