Valikko

Kauden muistomerkki - Visby

Visby on metallin, kiven ja lasin sulava yhdistelmä, jota täydentää kaunis Koivu-koristeleikkaus.
Tämä taideteos kunnioittaa läheisen muistoa hiljaisesti ja arvokkaasti.

Visbyssä yhdistyy harmonisesti kolme materiaalia. Päämateriaali on rauhallinen, tumman harmaa metalli, joka yhdistyy laadukkaaseen mustaan luonnonkiveen. Metalli on korkealaatuista alumiinia, joka on käsitelty anodisoimalla, ja kestää siksi sääolosuhteita erinomaisesti. Lisäksi muistomerkissä on lasia, joka suojaa koristeleikkauksen taakse laitettavaa kynttilää sateelta ja tuulelta.

Visbyn etupinnan kaunis koivu-koristeleikkaus tuo mieleen kesän, ja ikimuistoiset hetket perheen ja ystävien kesken. Hämärässä kynttilän valo saa koristekuvion elämään, kuin koivunoksan tuulessa.

Visbyn siro ulkomuoto sopii sekä uurnahaudoille että arkkuhaudoille. Sen mittoja voi säädellä joustavasti, esimerkiksi muuttamalla jalustakiven leveyttä tai metalliosan asennuskorkeutta.

Leveämmässä mallissa on lisäksi pieni erillinen paikka kukille tai koristeille.
Nimet kaiverretaan tyylikkäästi suoraan tummanharmaalle taustalle, jolloin esiin tulee alumiinin vaalea luontainen väri.

Vaikka Visby on siro, siinä on tilaa usealle nimelle.

Visby asennetaan joko Absentuksen perustusjärjestelmälle tai hautausmaan palkkiperustukselle.
Koska muistomerkki on kevyt, sen asentaminen on helppoa, kuten myös sen siirtäminen lisäkaiverruksia tehtäessä.

Visbyn hinnat alkaen 3300€ (sisältäen hautakiven jalustoineen, kuljetuksen ja paikoilleen asennuksen sekä arvonlisäveron 24%)