Valikko

Lumi

Talvikauden kausituotteet ovat kauniin valkeita kuin rauhallinen talvimaisema. Arkuksi on valittu suomalaisesta männystä valmistettu selkeälinjainen arkku, joka sopii talviseen aikaan viimeiseksi leposijaksi niin naiselle kuin miehellekin. Sen kauniit linjat, tasaleveä muoto sekä valkoinen väritys korostavat hongan puunsyitä tuoden ne kauniisti esille.

Uurnaksi ehdotamme valkeaa suomessa valmistettua valkeaa Laine-uurnaa. Sen pintaan on jyristty kaunis lainetta muistuttava epätaisainen kuvio.

Kukkalaitteet ovat kauteen sopivaa tulppaania sekä uurnakoristeessa valkeaa Phalaenopsis orkideaa. Arkkukoristeesta on perinteisemmän vaihtoehdon lisäksi Köynnös, joka asettuu kauniisti arkun kannen päälle. Surukimpun vaihtehdoksi suosittelemme perinteistä hautajaisseppelettä, jonka voi uurnan hautauksessa asettaa hadalle koristeeksi.

Kausituote on ammattilaistemme valitsema suositus joka vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Kauden arkulla on edullisempi hinta tarjouksessa mainittuna aikana. Ottakaa yhteyttä lähimpään toimistoomme >>

Palvelupaketit

Olemme koonneet kausituotteiden ympärille paketit sekä arkkuhautaukselle että uurnahautaukselle. Paketit ovat esimerkkejä joista saatte mielikuvan hautauksen kokonaiskustannuksista. Niitä voidaan räätälöidä yksilöllisiksi muuttamalla tuotteita toiveitanne vastaaviksi.
Palveluneuvojamme kertovat tarkemmin vaihtoehdoista.

Kausituotteet

Kauden arkku - Kuura
Nyt Omistajan hinta 1129 € 
(Ovh. 1354 €)
Kausituote, hinta voimassa 1.1.-29.2.2020