Valikko

Kausituotteet

Kauden arkku - Lehto
Nyt Omistajan hinta 1249 € 
(Ovh. 1487 €)
Kausituote, hinta voimassa 1.3.-30.4.2021

Lehto

Tammea on käytetty kautta aikojen niin arvohuonekaluissa kuin suurta lujuutta vaativissa rakenteissa. Jopa 1000-vuotiseksi elävä tammi symboloi voimaa, pitkää ikää ja arvokkuutta. Puuna tammeen yhdistetään tinkimättömyys ja kestävyys.

Lehto-arkun muotokieli korostaa laadukasta ja perinteikästä materiaalia ja on kunnianosoitus pois nukkuneelle. Muotoilun jykevä massiivisuus ja tammen tyylikäs värisävy luovat tilaisuudelle upean tunnelman ja on arvokas leposija.

Puusepän tinkimättömällä ammattitaidolla valmistettu Muisto-arkku on aito suomalainen Avainlippu-tuote. Arkku on vamistettu Punkalaitumella SHT-tukun tehtaalla.

Kausituote on ammattilaistemme valitsema suositus joka vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Kauden arkulla on edullisempi hinta tarjouksessa mainittuna aikana. Ottakaa yhteyttä lähimpään toimistoomme >>

Palvelupaketit

Olemme koonneet kausituotteiden ympärille paketit sekä arkkuhautaukselle että uurnahautaukselle. Paketit ovat esimerkkejä joista saatte mielikuvan hautauksen kokonaiskustannuksista. Niitä voidaan räätälöidä yksilöllisiksi muuttamalla tuotteita toiveitanne vastaaviksi.
Palveluneuvojamme kertovat tarkemmin vaihtoehdoista.