Valikko

Tierra Finladia – biohajoavat uurnat

Kotimainen Tierra Finlandia -uurna on täysin käsityönä valmistettu design leposija, jonka toteutuksessa huomioitu kestävän kehityksen tärkeitä arvoja kuitenkaan unohtamatta rakkaanne ansaitsemaa kiitosta yhdessä eletyistä hetkistä.

Herkän kauniit yksityiskohdat syntyvät meille suomalaisille tutuista aiheista ja kuvioista, tärkeistä hetkistä käsin muotoillen, kaivertaen sekä maalaten.

Uniikki design uurna on upea työnnäyte suomalaisesta käsityöstä ja taiteesta, mutta ennen kaikkea se on valmistettu ihminen ihmiselle kanssakulkijana. Taiteilija Pia Zettinig saattelee jokaisen leposijan matkaan lauluin, halauksin ja suukoin, toivottaen jokaiselle kaunista taivasmatkaa.

Kotimaiset Tierra Finlandia uurnat ovat valmistettu 100% Suomalaisesta biohajoavasta luonnonsavesta.

Lisätietoja Tierra Finlandia -uurnista:

 

 

Uurnat

Hiljaisuus, valkoinen

Käsin kaiverrettu klassisen hienostunut design kuvio uurnan pinnassa heijastelee viljapeltojen, heinäniittyjen ja kaislikoiden luonnon hiljaisuudessa huojuvia korsia.

Huurre

Virkatut isovanhempiemme muotoilemat herkät yksityiskohdat väreilevät uurnan pinnassa kuin varhaisen talven huurteiset kuviot veden pinnalla tai aamun kajossa tuvan ikkunassa.

Tähkä

Käsin kaiverretut tähkät. Herkän kauniit helmiäiskultaiset tähkän siemenet uurnalla ovat kuin kesäisiä valonpilkahduksia saattaessaan lähtijän taivasmatkalle.

Daisy

Nyplätty pitsikuvio, hienostunut helmikulta koristelu huokuu arvokkuutta, kotimaisuutta ja kansanperinteitä.