Valikko

Hautakivet

Hautakivi on mieleen painuva muisto 

Kun hautajaiset ovat ohi ja hautapaikka on päätetty, on uuden hautakiven suunnittelu ajankohtaista. Suunnittelu on tärkeää, sillä kivi on tärkeä muisto pois menneistä läheisistä. Meiltä saatte suunnitteluapua kiven valinnassa – hautaustoimistoissamme olevissa kivinäyttelyssämme on esillä yleisimmin käytetyt kivilaadut.

Hautausmailla on aluekohtaisia rajoituksia esimerkiksi kiven koosta tai muodosta. Näistä säädöksistä voitte kysyä lisätietoa hautausmaalta tai hautaustoimistostamme.

Yhteistyökumppanimme ovat suunnitelleet valinnan helpottamiseksi laajan malliston erilaisia ehdotuksia. Hautakiven voi kuitenkin suunnitella haluamansa näköiseksi. Jos haluatte apua yksilöllisen kivien suunnittelussa, olettehan yhteydessä hautaustoimistoihimme.

Hautakivi pysy paremmassa kunnossa kun sitä hoidetaan oikein. 

Suomalainen kivi on kestävä materiaali, mutta sekin tarvitsee hoitoa. Oikealla kiven hoidolla pidennetään kultauksen kestoa ja kiven kuntoa. Kerran vuodessa tehtävä kiven pesu säästää kiveä huomattavasti. Palveluumme kuuluvat myös kaikki hautakivityöt: hautakivien oikaisut, uudistamiset, kaiverrukset ja puhdistukset. Ladatkaa tästä kiven hoito-ohje (pdf) >>

Omistajan etuna uudesta hautakivestä Bonusta jopa 5%.

Hautakivivalikoimamme