Valikko

Toimitusehdot

Myyjä

Y-tunnus 1837954-9
HOK-Elannon Hautauspalvelu
Siltasaarenkatu 26 00530 Helsinki
Puh. +35810 76 66510
(010-alkuiset numerot 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Tuotteet

Tilaamanne uurnat toimitetaan teille Kallion toimistomme uurnavarastosta, osoite Siltasaarenkatu 26, 00530 Helsinki. Ostamme tuotteet suoraan tuottajilta ja tuotteen laatu / sopivuus tuhkan säilyttämiseen on varmistettu sopimuksin. Jokainen uurna tehdään käsityönä ja siten on yksilöllinen. Uurnassa käytetyistä materiaaleista riippuen verkkokaupassamme oleva kuva ei välttämättä vastaa 100 % saamaanne tuotetta. Esimerkiksi puu-uurnissa puunsyyt ovat aina erilaiset.

Toimitus

Tilaus käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä ja tuotteen toimitusaika vahvistetaan teille käsittelyn yhteydessä sähköpostilla. Toimitusmuodot ovat nouto tai postitus.

Tilatun uurnan voi noutaa Kallion uurnavarastoltamme (Siltasaarenkatu 26, 00530 Helsinki) erikseen sovittuna ajankohtana.

Postitamme uurnan edullisimman vaihtoehdon mukaisesti lähimpään Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Uurnan postittamisesta veloitamme 19,90 € / tilattu uurna. Tuotteen nouto varastoltamme on ilmainen.

HOK-Elannon hautauspalvelu pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli tuotteen saatavuus keskeytyy HOK-Elannon Hautauspalvelusta riippumattomista syistä. Jos tilaus peruutetaan HOK-Elannon Hautauspalvelun toimesta, koko maksettu tilaushinta palautetaan asiakkaalle.

Lisätiedustelut toimituksesta ja tuotteista, puh. 010 76 66510
(010-alkuiset numerot 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

Tilaajan tietojen oikeellisuus

Tilaaja vastaa siitä, että tilaajan sekä vastaanottajan tiedot on annettu oikein. HOK-Elannon Hautauspalvelu ei ole vastuussa tilaajan antamien mahdollisesti virheellisten tietojen aiheuttamista haitoista tai viivästymisistä. Tällaisia tietoja voi olla mm. osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Jos tilausta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi. HOK-Elannon Hautauspalvelu ei lähtökohtaisesti palauta tuotteen ja postituksen hintaa asiakkaalle. HOK-Elannon Hautauspalvelu ei myöskään ole korvausvelvollinen, jos virheellinen tieto on aiheuttanut toimituksen viivästymisen tai tuotteen rikkoutumisen. HOK-Elannon Hautauspalvelu ei vastaa myöskään välillisistä vahingoista, mikäli tuotetta ei ole voitu toimittaa virheellisten tai puutteellisten tietojen vuoksi.

Postituskuluun sisältyy yksi toimituskerta / uurna, uusinta lähetys on maksullinen.

Tuotetakuu, tilauksen peruminen ja reklamaatiot

Kaikki myymämme uurnat valmistetaan tiukoin laatuvaatimuksin käsityönä. Jokaiselle uurnalle tehdään laadun tarkastus ennen lähettämistä.

Virheettömällä tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Virheellinen tuote vaihdetaan veloituksetta. Mikäli tuote ei ole toimitusehtojen tai sovitun mukainen, ottakaa yhteyttä sähköpostilla p.verkkokauppa(at)sok.fi.

Reklamaatio tuotteen laadusta tulee pääsääntöisesti tehdä viivytyksettä. Virheellinen tuote tulee palauttaa ohjeidemme mukaan vastaanottaja maksaa postikulut pakettina.

Tilauksen voi peruuttaa veloituksetta ennen tuotteen lähettämistä. Maksun palautukset tapahtuvat käytetyn maksuvälineen mukaisesti. Jos haluatte peruuttaa tilauksen, olkaa yhteydessä soittamalla numeroon 010 76 66510 (klo 9-16) (010-alkuiset numerot 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sähköpostilla hp.verkkokauppa(at)sok.fi.

Maksaminen ja Bonus

Meillä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla sekä kotimaisten pankkien verkkomaksuominaisuudella.

Palvelussamme käyvät maksukortit:

Yleisimmät Suomessa käytettävät maksukortit:

  • Visa-, Visa Debit- ja Visa Electron –kortit
  • Mastercard- ja Mastercard Debit -kortit

Verkkopankit:

  • S-Pankki Nordea
  • OP Danske Bank
  • Aktia Handelsbanken
  • Säästöpankki
  • POP Pankki

Muut maksutavat:

  • MobilePay

S-Etukorttia käytettäessä asiakas on oikeutettu saamaan Bonusta suorittamastaan maksusta uurnan osalta. Kuljetuksen osuus ei kerrytä Bonusta. S-Etukortilla -osto ei kerrytä maksutapaetua. Yrityskorteilla maksetut ostot eivät kerrytä Bonusta tai maksutapaetua. Bonus ja maksutapaetu ovat vain S-ryhmän henkilöjäsenille eli Asiakasomistajille tarkoitettu etu, joka myönnetään heidän yksityistalouteensa liittyvistä ostoista. Bonusta tai maksutapaetua ei makseta yhteisöjäsenille eikä Bonus ja maksutapaetu kerry yrityskorteilla maksetuista ostoista.

Jos tarvitset apua verkkokaupan käyttämisessä, olethan yhteydessä palveluneuvojaamme, puh. 010 76 66510 (010-alkuiset numerot 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) / hp.verkkokauppa(at)sok.fi

Maksaminen ja tietojen suojaus

Palvelussamme käy kaikki tavallisimmat maksukortit ja Suomalaisten pankkien verkkomaksuominaisuudet sekä MobilePay. Kunnioitamme henkilökohtaisia tietojanne ja kaikki tietonne ovat SSL-suojattuja. Tapahtuman tositteita säilytetään asianmukaisesti suojattuna

Mitään maksukorttitietoja ei tallenneta Verkkokaupan järjestelmiin. Tiedot käsitellään ainoastaan SSL -suojatun yhteyden ylitse palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteys tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan korttinne tietoja. Korttiostoissa teemme yhteistyötä auktorisoidun palveluntarjoajan kanssa. Palveluntarjoajamme käsittelee tietoja asianmukaisella tavalla ja noudattaa kansainvälisten maksukorttialan tietoturvastandardia (PCI DSS).

Palveluntarjoajamme virallinen PCI DSS sertifiointi auditoidaan säännöllisesti. Pankkitunnuksilla maksaessa asiakas ohjataan suomalaisten verkkopankkien maksupalveluihin, joissa maksutapahtumat rekisteröidään turvallisesti kunkin pankin omassa maksujärjestelmässä.

Säilytämme uurnatilauksia tilauksen hoitaneessa toimistossamme puoli vuotta tilauksen tekopäivästä. Tietojanne käytetään ainoastaan tämän tilauksen hoitamiseen, emme välitä tietoja eteenpäin.

Lisätiedustelut 010 76 66510 / hp.verkkokauppa(at)sok.fi.
(010-alkuiset numerot 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).